Etusivu    Kalenteri    Yhteystiedot ja aukioloajat    Esittely    Mediapaja    Svenska    English YouTube   Facebook  
       
Seikkailupuisto
SEIKKAILUPUISTON
JOULU 2014

23.11. – 31.12.
Joulu Suomen Turussa  

LASTEN UUSI VUOSI

KengurumeininkiToivota uusi vuosi tervetulleeksi Lasten uuden vuoden tapahtumassa 31.12.2014

Ohjelma:

klo 15–18 Lasten liikunnan ihmemaa, Kupittaan urheiluhalli
klo 15–18 Seikkailupuiston lumityöpaja, Kupittaan urheiluhallin edusta
klo 17 Lastenbändi Kengurumeininki esiintyy, Kupittaan urheiluhalli
klo 18 Lasten oma ilotulitus, Pyhän Henrikin aukio

Perinteinen Lasten uuden vuoden tapahtuma 31.12.2014 kerää lapsiperheet Kupittaalle vuoden viimeisenä päivänä juhlistamaan yhdessä vanhan vuoden päättymistä ja uuden vuoden alkamista. Maksuton tapahtuma tarjoaa paljon mukavaa tekemistä eri-ikäisille. Tapahtuma on ollut hyvin suosittu, joten kehoitamme saapumaan ajoissa paikalle. Urheiluhalliin mahtuu 3000 henkilöä ja kaikki halukkaat eivät ole aiempina vuosina mahtuneet mukaan sisätapahtumaan.

Ilotulitus on suunniteltu erityisesti lapsille, joten kovaäänisimmät paukut on jätetty pois. Suosittelemme kuitenkin kuulosuojaimia herkkäkorvaisimmille katsojille. Ilotulitus ammutaan Kupittaan maauimalan tontilta. Ilotulitus näkyy hyvin myös kauemmas puistoon, joten mikäli paukut jännittävät pienimpiä katsojia, voi tapahtumaan seurata etäämmältä. Parhaimmat katselupaikat eivät kuitenkaan löydy aivan aidan vierestä vaan kauempaa ilotulituksen näkee kokonaisuutena paremmin. Tuulisella ilmalla ilotulitteiden paperihylsyt saattavat kulkeutua jonkun matkan päähän tuulen mukana, mutta hylsyt ovat pudotessaan todella kevyitä ja jo sammuneita, joten ne eivät aiheuta vaaratilanteita.

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan jalkaisin tai julkisilla kulkuneuvoilla. Lähimmät parkkipaikat löytyvät Blombergin aukiolta sekä urheiluhallin ympäristöstä. Blombergin aukion ja Kupittaan urheiluhallin välinen katuosuus sekä Pyhän Henrikin aukion parkkipaikka on suljettu klo 14–18.30.

Haluamme muistuttaa, että omien ilotulitteiden käyttö on Turussa sallittua klo 18–02 välisenä aikana. Välittömästi tapahtuman jälkeen ilotulitteiden ampuminen on tapahtumapaikalla ehdottomasti kielletty siihen saakka kunnes väkijoukko on päässyt turvallisesti hajaantumaan.

Mukana menossa:

SATS ELIXIA Mehiläinen Silja Line Paavo Nurmi Games Turku Joulu Suomen Turussa
Seikkailupuisto

Seikkailupuisto on lasten ja perheiden toimintakeskus, joka sijaitsee laajan Kupittaanpuiston laidalla. Puistoalue on avoinna ympärivuorokautisesti myös toiminta-aikojen ulkopuolella. Seikkailupuiston toiminnasta vastaa Turun kaupunki.
Lue lisää Seikkailupuistosta

Turku Nuorten palvelut
 

 

Ota yhteyttä

Kupittaankatu 2
20520 Turku

Puh. 044 9072986 (arkisin klo 9-15)
seikkailupuisto(a)turku.fi
Henkilöiden Yhteystiedot ja aukioloajat

 

 

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada tietoa Seikkailupuiston tapahtumista suoraan sähköpostiisi? Lähetä viesti otsikolla "uutiskirje" osoitteeseen seikkailupuisto(a)turku.fi niin liitämme sinut rekisteriimme!