Etusivu    Kalenteri    Yhteystiedot ja aukioloajat    Esittely    Mediapaja    Svenska    English YouTube   Facebook  
       
Seikkailupuisto
SEIKKAILUPUISTON
KEVÄT 2015

19.1.–26.4.
   

Tapahtumia keväällä 2015

LASTEN MUSIIKKIJUHLAT

14.–22.3.

Lasten musiikkijuhlat levittäytyy eri puolille kaupunkia tarjoten lukuisia erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Seikkailupuiston musiikkijuhlaohjelmaan kuuluvat Hirmuinen Tuubasaurus -konsertti ja lastenesitys Lankapallo pom poks. Lisäksi Seikkailupuisto on mukana Konserttitalon kulttuuritempauksessa 21.3.

 


LASTEN PÄÄSIÄINEN

su 5.4. klo 10–16
Pääsymaksu 2,50 € / hlö

 


VAUVAVIIKKO - BABYVECKAN

ma–pe 20.–24.4.

Huippusuosittu vauvojen ja taaperoiden kulttuuriviikko järjestetään Vapun kynnyksellä Seikkailupuistossa ja Vanhan Suurtorin ympäristössä. Vauvaviikko tarjoaa perheen pienimmille monenlaisia kulttuuri- ja taide-elämyksiä. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

 


SEIKKAILUPUISTON SYNTYMÄPÄIVÄGAALA

su 26.4. klo 11–17

Syntymäpäivägaalassa estradin valloittavat Seikkailupuiston harrastekerholaiset. Ateljeessa valmistetaan naamiaistarvikkeita ja päivä päättyy Biittimiitin suureen naamiaisdiscoon Timantti-teatterissa. Synttärisankari tarjoaa kakkua ja mehua. Tapahtuma on maksuton.

 Seikkailupuisto

Seikkailupuisto on lasten ja perheiden toimintakeskus, joka sijaitsee laajan Kupittaanpuiston laidalla. Puistoalue on avoinna ympärivuorokautisesti myös toiminta-aikojen ulkopuolella. Seikkailupuiston toiminnasta vastaa Turun kaupunki.
Lue lisää Seikkailupuistosta

Turku Nuorten palvelut
 

 

Ota yhteyttä

Kupittaankatu 2
20520 Turku

Puh. 044 9072986 (arkisin klo 9-15)
seikkailupuisto(a)turku.fi
Henkilöiden Yhteystiedot ja aukioloajat

 

 

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada tietoa Seikkailupuiston tapahtumista suoraan sähköpostiisi? Lähetä viesti otsikolla "uutiskirje" osoitteeseen seikkailupuisto(a)turku.fi niin liitämme sinut rekisteriimme!