Etusivu    Kalenteri    Yhteystiedot ja aukioloajat    Esittely    Mediapaja    Svenska    English Facebook  
       
Seikkailupuisto
SEIKKAILUPUISTON
SYKSY 2014

1.9. – 16.11.
   

Tapahtumia lapsiperheille syksyllä 2014

SYYSLOMATAPAHTUMA: Äkäpussipäivät – lauhkeat lampaat ja äkäiset pässit

TO–SU 16.–19.10. klo 10–16
Pääsymaksu: 2,50 € / hlö
Teatteriesitykset: 5–8 € / hlö

Ihmehuoneen lampolassa on ihanan pehmoinen tunnelma, ateljeessa hypistellään oikeaa villaa ja veistellään juureksista jänniä juttuja. Oleskelugallerian sadonkorjuukorista löytyy rehellisen raakaa maisteltavaa ja pihaltakin löytyy jokunen aito päkäpää. Älä siis jää ihmettelemään vaan suuntaa Seikkiksen syyslomatapahtumaan. Katso tarkempi tapahtumasisältö ja aikataulut myöhemmin tältä sivulta.

 

JOULUKAUDEN AVAJAISET

Seikkailupuiston joulukausi pyörähtää käyntiin! Seikkailupuiston harrasteryhmien syyskausi päättyy esityksiin, joihin yleisöllä on vapaa pääsy. Oleskelugalleriassa on tarjolla glögiä.

Katso tarkempi ohjelma myöhemmin tältä sivulta.

 

LASTEN UUSI VUOSI

Toivota uusi vuosi tervetulleeksi Lasten uuden vuoden tapahtumassa 31.12.2014

Perinteinen Lasten uuden vuoden tapahtuma kerää lapsiperheet Kupittaalle vuoden viimeisenä päivänä juhlistamaan yhdessä vanhan vuoden päättymistä ja uuden vuoden alkamista. Maksuton tapahtuma tarjoaa paljon mukavaa tekemistä eri-ikäisille. Ilta huipentuu Lasten omaan ilotulitukseen Pyhän Henrikin aukiolla klo 18.00.

 Seikkailupuisto

Seikkailupuisto on lasten ja perheiden toimintakeskus, joka sijaitsee laajan Kupittaanpuiston laidalla. Puistoalue on avoinna ympärivuorokautisesti myös toiminta-aikojen ulkopuolella. Seikkailupuiston toiminnasta vastaa Turun kaupunki.
Lue lisää Seikkailupuistosta

Turku Nuorten palvelut
 

 

Ota yhteyttä

Kupittaankatu 2
20520 Turku

Puh. 044 9072986 (arkisin klo 9-15)
seikkailupuisto(a)turku.fi
Henkilöiden Yhteystiedot ja aukioloajat

 

 

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada tietoa Seikkailupuiston tapahtumista suoraan sähköpostiisi? Lähetä viesti otsikolla "uutiskirje" osoitteeseen seikkailupuisto(a)turku.fi niin liitämme sinut rekisteriimme!